Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:31

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Червень » 4 » Вітаємо усіх із закінченням навчального року!
09:17
Вітаємо усіх із закінченням навчального року!

Вітаємо усіх із закінченням навчального року! Приємної вам посадки в аеропoрту "Літо"!✈️✈️✈️
❤️Люба моя гімназійна Родино!
Сьогодні завершується цей особливий навчальний рік, сьогодні, під час останнього дзвоника онлайн, простір був неповторно наснажений високим рівнем непідробних, справжніх і дуже щирих емоцій! Емоцій гордості за кожного, хто не схибив і був поруч, підтримуючи нас, педагогів, власних дітей – УСЕ, що пов’язано з нашою рідною гімназією!
❤️За цей неповторний 2019-2020 навчальний рік ми так багато зробили, навчилися, а ще більше намріяли на майбутнє! І це обов’язково здійсниться!
Навіть тоді, коли всі учні залишилися вдома, наші герої-учителі разом із батьками організували безпрецедентне дистанційне навчання та гідно завершили цей навчальний рік.
Ми знали, що завжди варто прагнути більшого. Ми зібрали навколо себе найкращих! Ми не боялися труднощів. Ми йшли далі, коли інші хотіли зупинитися. Ми - номер один, завжди і в усьому!
❤️Неймовірні! Красиві! Талановиті! Круті! Класні! Із почуттям гумору, із бажанням творити сучасне та майбутнє України та змінювати світ на краще, дорогі наші учні, любі випускники 2020! Замість тисячі слів – Дякую! Дякую, що мали щастя навчати вас! Дякую, що іноді й нас навчали. Ми трималися один одного в різні хвилини шкільного життя. І не схибили! Не можна повернутися в минуле та змінити свій старт, але можна стартувати зараз та прийти до солодкої перемоги на фініші! Вірю в кожного та люблю!
❤️Шановні! Любі! Професійні, із фантастичною працездатністю, дорогі мої колеги! Ні, точніше, однодумці, натхненники, орієнтири, цілі галактики мудрості та терпіння! Ви робите цей світ досконалішим! Ви щиро віддаєте серце дітям і є прикладом для наслідування! Я пишаюся вами та нашою спільною роботою. Дякую за все!
❤️Дякую, дорогі батьки, за ту силу натхнення та підтримки, яку ви даєте своїм дітям та вчителям. Почуття вдячності за ваших дітей настільки велике, що цим хочеться поділитися з усім світом. Дякую, що довірили нам найрідніших, найдорожчих, найбажаніших - ваших дітей, а тепер дозволю собі сказати, НАШИХ!
❤️Безмежно вдячна всім, хто був і є поруч весь цей незабутньо чудовий рік. А коли я думаю, скільки усього в нас попереду, у мене просто перехоплює подих і бракує слів! Адже горизонти майбутнього неозорі, далекоглядні та неймовірно привабливі, як саме життя! Ходімо в майбутнє разом!
Щиро ваша директорка О.Б.❤️

На изображении может находиться: 24 человека, в том числе Олена Камінська, Світлана Слободянюк, Тетяна Бучинська, Екатерина Заец, Альона Пастушенко, Максим Костенко, Брацлав Обєднаний, Юлия Паланюк, Юлія Наконечна и еще 6, люди стоят, люди сидят и в помещении

Нет описания фото.

Переглядів: 140 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz