Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:12

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 16 » ГЕРОЇВ КРАЇНА МОЯ УКРАЇНА
14:37
ГЕРОЇВ КРАЇНА МОЯ УКРАЇНА

14 жовтня є особливим днем для українців, він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічну.
З метою вшанування мужності, героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 11 жовтня 2019 року у Брацлавському НВК №1 відбулися заходи до Дня захисника України та Дня українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці.
У нашому навчальному закладі було проведено святкову лінійку до дня козацтва «З Україною в серці»(педагог – організатор Проскуріна Н.В.), виставку дитячих малюнків «Українські козаки – лине слава на віки»(вчитель образотворчого мистецтва Наконечна Ю.М.), фотовиставку «Герої не вмирають: від козаків до кіборгів », загальношкільний флешмоб «Козацтво – слава України»(педагог-організатор Пастушенко О.С.) та спортивно- розважальну гру «Козацькі забави»(вчитель фізичної культури Ковтонюк Н.М.), перший шкільний етап Всеукраїнської дитячо – юнацької , військово – патріотичної гри «Сокіл» (Джура) (Костенко М.М., Петрощук М.В., Єригіна І.В., Квітко Ю.В.). Класоводами та класними керівниками було проведено тематичні виховні години до Дня захисника України та Дня українського казацтва «Героїв країна - моя Україна» (1-4 класи), «Слава незламним захисникам»( 5-11 класи).
11 жовтня під час святкової лінійки загонові отамани прозвітували курінному про готовність до походу та участі у Тереновій грі.
На території відпочинку в лісі поблизу с. Грабовець загони відповідно до маршрутних листів змагались у вправності ходити строєм, виконанні патріотичної пісні. Кожен загін розбив та облаштував табір, зварив смачні вареники та презентував страву. А також учні долали смугу перешкод, запалювали багаття, демонстрували міцні знання з історії козацтва, вправно надавали першу допомогу потерпілим, грали рухливі народні ігри.
Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоровя, успіхів і надійного тилу! А найголовніше - швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
Ми - єдина країна! Попри всі негаразди, ми прагнемо одного - спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.
З Днем захисника України!!! З Днем українського козацтва!!!

На изображении может находиться: 6 человек, в том числе Светлана Подолянчук и Олена Камінська, люди стоят, ребенок, свадьба и на улицеНа изображении может находиться: 1 человек, стоит, дерево, небо и на улице

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, дерево, толпа, небо, на улице и природа

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, на улице и природа

На изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево, толпа и на улице

Переглядів: 200 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz