Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:22

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 10 » Свято Останнього дзвоника
11:22
Свято Останнього дзвоника

   Свято Останнього дзвоника у Брацлавському НВК №1 – гімназії пройшло у патріотичних тонах. Працівники навчального закладу, учні та батьки прийшли на святкову лінійку у вишиванках. 
   Привітати усіх з довгоочікуваним та радісним святом завітали гості: депутат Вінницької обласної ради Ради Рижмань Д.І., заступник голови Немирівської районної ради Мовчан М.І., заступник селищного голови Марчук А.О., радник генерального директора ТДВ Брацлав Михайленко М. К., помiчник Голови правлiння ВАТ "Брацлав" Михайленко Л. П. та депутати Брацлавської ОТГ.
   Зі словами привітання звернулася до школярів керівник навчального закладу Оксана Білозір, яка з великою гордістю розповіла про перемоги, успіхи та досягнення колективу – як учнівського, так і педагогічного.
   І пишатись нам дійсно є чим, про це свідчать численні нагороди та грошові премії за високі досягнення в навчанні, а також у царині науки, позашкільній діяльності, спорті, вручені під час урочистої лінійки. "Коли я бачу таку кількість нагороджених дітей, розумію, що цей рік для нас пройшов дуже плідно та результативно. І зрозуміло, що за всіма цими нагородами велика праця дітей, педагогів, підтримка батьків і належні умови, які допомагає створювати місцева влада" – наголосила директор школи. 
   А родзинкою цьогорічного святкування став танок випускників, який вони продемонстрували наприкінці заходу. Хлопці та дівчата вміло поєднали різні музичні стилі з ритмічним танцем. 
  Завершилась лінійка дзвінкою піснею останнього дзвоника у руках випускника та першокласниці.

На данном изображении может находиться: 1 человек, дерево, ребенок, обувь и на улице

На данном изображении может находиться: 5 человек, в том числе Ірина Єригіна, люди стоят, дерево, толпа, свадьба и на улице

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди стоят, цветок и на улице  На данном изображении может находиться: 3 человека, в том числе Оксана Билозир, люди улыбаются, люди стоят, свадьба, цветок и на улице

Переглядів: 245 | Додав: fernegav1986 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz