Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 22:17

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Квітень » 05

Майстер-клас з виготовлення свічок

З ініціативи директора Білозір О.Б. та підтримки ГО «Ми – вінничани» в Брацлавському ліцеї №1 відбувся майстер-клас з виготовлення декоративних свічок, який провела Тимчик Лариса Федорівна. Майстриня має багато цікавих вподобань, але найбільше їй подобається створювати власними руками ексклюзивні, незвичайні вироби з воску. На початку майстер-класу Лариса Федорівна ознайомила дівчаток 6-А класу з історією свічок, з їх різновидами. Для наочності були продемонстровані приклади готових робіт. Наступним кроком для школярок стало самостійне вироблення свічок. Творчий процес був захоплюючим та пізнавальним. Діти занурилися в чарівну атмосферу створення виробів своїми руками, мали можливість зробити свій яскравий і неповторний шедевр. І це було прекрасно! Адже спільна творчість зближує дітей. І найголовніше, що вироби будуть передані у військовий госпіталь перед Великоднем для підняття морального духу наших захисників. Нехай же ц ... Читати далі »

Переглядів: 50 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Атестацію 2023 – завершено!

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня. За час атестаційного періоду учителі знайомили атестаційну комісію з інноваційними прийомами та елементами інтерактивних технологій. Змістовні презентації Ярової С.Г., Панадій Т.М., Мизиної О.І., Романенко Л.В., Вечірко О.М., Мандрик М.С. спонукали всіх присутніх до їх обговорення. Всім членам комісії була надана можливість висловити власну думку про діяльність роботи вчителів. Загалом було проатестовано 13 педагогічних працівників Брацлавського ліцею №1, Монастирської філії, Зяньковецької гімназії. Вітаємо з успішним завершенням атестації Ветрову Н.П., Вечірко О.М., Камінську О.М., Масленко Л.І., Мандрик М.С., Мизину О.І., Панадій Т.М., Патару О.В., Пристайчук Н.М., Римар І.Г., Романенко Л.В., Шрамко О.М., Ярову С.Г. Бажаємо нашим колегам творчих успіхів, здобутків, креативності, розсудливості, мудрості та вдячних учнів!

... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Звітуємо про зібрані кошти 

Українські війська уже більше року вдень і вночі боронять Україну від окупантів. І завданням кожного свідомого громадянина є максимальна допомога нашим Захисникам у цій нелегкій боротьбі з ворогом.

Здобувачі освіти Брацлавського ліцею №1, зібравши кошти 18136 грн на благодійному концерті та ярмарку, також продовжують підтримувати армію. Зокрема, зібрані гроші були передані Солдатській куховарні - 5 тис.грн; Брацлавському гастробатальйну були закуплені продукти - 5 002грн; Благодійному фонду ,,Брацлавська громада перераховано 5 тис. грн на придбання тепловізора Василю Тартачному,куплено спальний мішок Присяжнюку Дмитру -3134 грн.

Тільки разом ми здолаємо і виженемо ворога з нашої землі. Слава Україні! Героям слава!

... Читати далі »

Переглядів: 48 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Якісна освіта – стандарт нового покоління:

досвід, реалізація, перспективи

28 березня 2023 року в Брацлавському ліцеї №1 відбулося засідання педагогічної ради на тему «Партнерство родини та школи у формуванні творчого потенціалу та розвитку обдарованої людини в умовах становлення інформаційного суспільства». Після обговорення основного питання про свою роботу прозвітували вчителі, які атестуються: Масленко Л.І., Пристайчук Н.М., Патара О.В., Ветрова Н.П. Під час засідання панувала доброзичлива, робоча атмосфера. Разом ми зуміли вкотре довести, що учитель може все.

... Читати далі »

Переглядів: 47 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

28 березня в Монастирській філії Брацлавського ліцею №1 відбулося урочисте вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) батькам нашого земляка Полкозака Андрія Андрійовича Ганні Іванівні та Андрію Петровичу.

А. А. Полкозак народився 11 квітня 1975 року в селі Марксово. У 1982 році пішов у перший клас місцевої школи, у якій навчався на відмінно. З 1990 року продовжив навчання у Брацлавській середній школі №1. Одержавши посвідчення водія , служив у армії. Усе своє життя працював водієм у різних організаціях. З лютого місяця 2022 року добровольцем став на захист України. Брав участь у бойових діях на Сході країни на посаді водія-радіотелефоніста. Героїчно загинув 26 травня 2022 року.

В церемонії нагородження взяли участь голова Тульчинської районної військової державної адміністрації О. А. Гаврилюк, заступник голови Тульчинської районної державної військової адміністрації С. В. Чепернатий, керівництво Тульчинського РТЦК ТСП , селищний голова М. М. К ... Читати далі »

Переглядів: 47 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

У єдності наша сила

Сьогодні, 24 березня, в Брацлавському ліцеї#1 відбувся І фестиваль патріотичної пісні навчальних закладів Брацлавської ТГ " Кетяг калини". Ініціаторами та організаторами події стали лідер дитячо-юнацького об'єднання Брацлавської ТГ " Покоління NEXT" Петіна Марія та педагог-наставник Проскуріна Н.В. У заході взяли участь здобувачі освіти Зяньковецької , Бугаківської, Новоселівської, Вовчоцької, Вишковецької гімназій, Брацлавського ліцею#1 та Монастирської філії. Учасники фестивалю ретельно дібрали композиції для виконання, продемонстрували високий рівень вмотивованості та майстерності. Директор ліцею#1 Білозір О.Б. подарувала учасникам солодощі від ГО " Ми - Вінничани". Усіх учасників фестивалю "Кетяг калини" нагородив дипломами начальник відділу освіти Брацлавської ТГ Машталяр О.П.

... Читати далі »

Переглядів: 39 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Шкільний ярмарок

23 березня 2023 року в Брацлавському ліцеї №1 відбувся шкільний ярмарок, організований батьками школярів 1-4 класів. Учні і батьки ретельно готувалися до нього: випекли різні смаколики. Торти, пироги, тістечка, печиво, вафлі, бутерброди – чого тільки не було на столах! Діти із задоволенням взяли участь у заході. Серед покупців були учні ліцею, вчителі, батьки.

Адміністрація навчального закладу вдячна за допомогу у проведенні ярмарку батькам та бабусям школярів. Було зібрано 10263,00 гривні. Отримані кошти підуть на оформлення стіни Слави для вшанування пам’яті полеглих захисників Брацлавської ТГ.

... Читати далі »

Переглядів: 48 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Від творчості до успіху

Відбулося засідання методичної ради, на якому були заслухані звіти вчителів, які атестуються в 2022/2023 навчальному році. Відкрила засідання голова атестаційної комісії І рівня директор Брацлавського ліцею №1 О. Білозір. Вона проінформувала аудиторію про хід атестації у закладі освіти, зазначивши, що атестаційний марафон перетнув екватор і вийшов на фінішну пряму.

Педагогічні працівники Шрамко О.М., Римар І.Г., Камінська О.М. творчо підійшли до презентації досвідів роботи, продемонструвавши свої досягнення за міжатестаційний та атестаційний періоди.

... Читати далі »

Переглядів: 44 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Майстер-клас з випічки десертів!

У четвер 12 учнів Брацлавського ліцею №1 мали змогу взяти участь у майстер-класі з виготовлення десертів, який провела кулінар-кондитер Катерина Соловйова. Майстриня займається улюбленою справою майже 5 років. Її вироби неймовірно смачні та красиві. Здобувачі освіти спостерігали

та брали участь у приготуванні кейк попсів, печива з M&M's, капкейків з ягодами, трайфлів. Дітям дуже сподобався цей процес, вони побачили, як можна з тіста створювати смачні шедеври.

Майстер-клас з приготування корисного десерту викликав справжній ажіотаж!

Для дівчат було запропоновано спробувати себе в ролі кондитерів.

До майстер- ... Читати далі »

Переглядів: 44 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

«Зіркова мрія – 2023»

Вітаємо лауреатів обласного конкурсу солістів-вокалістів «Зіркова мрія – 2023» учнів Брацлавського ліцею №1.

Номінація «Вокал» – Рябошапка Ольга (9 клас) – Диплом ІІІ ступеня;

Сташевська Софія (10 клас) – Диплом ІІІ ступеня.

Номінація «Художнє читання» – Байбарза Дар’я (8-Б клас) – Диплом ІІІ ступеня; Рябошапка Ольга (9 клас) – Диплом ІІІ ступеня.

... Читати далі »

Переглядів: 51 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Сьогодні, 17-го березня 2023 року, вшанували загиблих, які полягли за визволення Брацлава від нацистських загарбників. Це сталося 79 років тому в ході наступальної операції. Наші земляки віддали своє життя, щоб ми мали майбутнє! Ми пам'ятаємо та дякуємо!

Нині український народ знову боронить і звільняє рідну землю від окупанта - російського агресора, який підступно напав на нашу країну.

У день чергової річниці звільнення селища від німецьких окупантів маємо тверде переконання та віримо в наших захисників, нащадків героїв, що вони переможуть та звільнять рідну Україну!

Слава Україні!

... Читати далі »

Переглядів: 57 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

#ВОЛЯ_FEST

Вітаємо переможців художнього онлайн-конкурсу #ВОЛЯ_FEST, який проходив з 25 лютого по 9 березня! За умовами конкурсу дівчата презентували творчість Лесі Українки,а хлопці - творчість Тараса Шевченка в номінаціях: "Малюнок," "Художнє читання", "Вокал" та "Комікс"у різних вікових категоріях. Робота к ... Читати далі »

Переглядів: 46 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Наша згуртованість наближає Перемогу!

До Дня добровольця 14 березня за підтримки ГО «Ми – Вінничани» здобувачами освіти Брацлавського ліцею №1 на базарній площі селища був проведений благодійний концерт «За покликом серця». Присутні мали можливість насолодитися піснею, поезією, танцями. Адже все, що йде від душі, істинно рідне серцю українців. Виконання учасників було настільки проникливим, що викликало сльози у слухачів. Усіх об’єднувала віра, що ми особлива та сильна нація, яка йде вірною дорогою до Перемоги під єдиним мирним небом. Дякуємо жителям Брацлавської ТГ, які підтримали учасників та долучилися до збору коштів. Ви вкотре довели, що небайдужі до потреб української армії і готові щоразу допомагати матеріально. Було зібрано 17 тисяч 457 гривень. До збору коштів долучилися також учні 10 класу, які передали 500 гривень. Кошти від благодійного концерту будуть передані на потреби наших воїнів-захисників. Ще раз дякуємо всім, хто долучи ... Читати далі »

Переглядів: 46 | Додав: Igor | Дата: 05.04.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz