Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 13:08

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 27 » Моя Україна єдина і неповторна
08:43
Моя Україна єдина і неповторна

ЖИВИ, УКРАЇНО!
Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Шуми, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.
Олександр Олесь

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у Брацлавському НВК № 1 гімназії були проведені тематичні заходи.
День 22 січня в нашій школі був доволі насиченим. Учні 9-11 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.
Книжкова тематична виставка «22 січня – День Соборності України», була покликана поглибити знання молоді про історію виникнення свята Соборності України та свободи, виховувати патріотичні почуття, повагу до державних свят та викликати інтерес до вивчення історії України.
З метою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму в навчальному закладі проведено загальношкільний захід «Моя Україна- єдина і неповторна». Вчителі Єригіна І.В., Борова І.М. організували захопливу мандрівку у минуле: розповіли про боротьбу кількох поколінь українців за свободу та єдність усіх земель України. Учні створили пазл «Об’єднай Україну», позначили центри областей та туристичні принади кожної з них. Наостанок заходу діти та вчителі створили «живий ланцюг».
За розкладом пройшли тематичні виховні години: «Ми – українці» в перших класах, «День Соборності України» з переглядом мультимедійних презентацій в 2-5 класах, «Україна-держава соборна, одна на всіх, як оберіг» в 6-8 класах. Класні керівники підійшли до цього креативно і творчо. Учні не були сторонніми спостерігачами, а взяли активну участь: вони створювали презентації, зачитували повідомлення для однокласників, створювали живі ланцюги, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».
Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

На изображении может находиться: текст

На изображении может находиться: 16 человек, люди стоят

На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Альона Тукайло, люди стоят

На изображении может находиться: 10 человек, люди сидят

Переглядів: 170 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz