Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 07:55

Вітаємо Вас на офіційному сайті НВК №1 смт Брацлава

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 27 » «Успіх – це шлях, а не мета»
08:46
«Успіх – це шлях, а не мета»

( Бен Світленд)
24 січня на базі Брацлавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1-гімназії відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів Немирівського району з теми «Впровадження інноваційних форм методичної роботи в навчально-виховному закладі в умовах реалізації Закону «Про повну загальну середню освіту»: коучинг у роботі заступника директора школи з навчально-виховної роботи». Метою якого було ознайомити учасників з технологією коучингу та формувати навички правильної мотивації щодо її застосування.
Відкрила семінар, ознайомивши учасників з програмою заходу, завідуюча Немирівським районним методичним кабінетом Собченко Тетяна Василівна.
Директор школи Білозір Оксана Богданівна привітала учасників семінару та розповіла про досягнення педагогічних працівників, учнівського колективу навчального закладу. Представила відеопрезентацію навчального закладу.
Психолог школи Бондар Інна Павлівна провела вправу «Знайомство». Заступник директора з навчально-виховної роботи Камінська Олена Миколаївна поділилася досвідом впровадження інноваційних форм методичної роботи в навчально-виховному закладі в умовах реалізації Закону «Про повну загальну середню освіту», зокрема використання коучингу у навчальному процесі. Учасники семінару мали змогу відвідати педагогічні майстерні вчителів Рибенко Людмили Миколаївни (2-А) Римар Ірини Григорівни (3-А), Присяжнюк Світлани Василівни (2-Б), Крижанівської Жанни Анатоліївни (4-А), Шрамко Оксани Миколаївни(7-А), Яковенко Лідії Опанасівни (6-Б), Благодарської Оксани Петрівни(11) Проскуріної Наталії Володимирівни (5-Б), Пристайчук Ніни Миколаївни (8-А), Стефаник Ліани Леонідівни (6-А), на яких вчителі продемонстрували форми роботи на уроці з коучингу. Практичною частиною семінару було проведення педагогічного коучингу «Педагогіка партнерства», під час якого учасники мали змогу розробити свою індивідуальну програму професійно-особистісного зростання. На завершення відбувся методичний діалог, на якому присутні поділилися враженнями від майстер-класів.
Методичний захід пройшов у нетрадиційній формі. Але головною ідеєю дійства було довести, що в навчальному закладі працює команда справжніх професіоналів, які здатні створити таке освітнє середовище, де нашим дітям було б цікаво та легко навчатися.
Учасники семінару високо оцінили творчий нестандартний підхід педагогічного колективу до його проведення та розкриття різноманітних форм, видів роботи з даної проблеми та окремих заходів зокрема.
Семінар був проведений на високому методичному рівні. Мети було досягнуто, а висновок один - сучасному суспільству потрібні саме ті люди, які не бояться ставити запитання, приймати рішення, нестандартно мислити.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещении

 

На изображении может находиться: 6 человек, люди стоят и в помещении
На изображении может находиться: 7 человек, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 11 человек, в том числе Оксана Білозір и Олена Камінська, люди стоят и в помещении

Переглядів: 167 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz